Tussenstand Tapmarin Ranking 2024

Net geen evenaring van het aantal deelnemers van februari, maar met 41 deelnemers was het wederom een hele mooie opkomst! En dat terwijl we i.v.m. Pasen een weekje eerder waren. In de stand is er een kolom bijgekomen, daarin kun je in één oogopslag zien, of je bent gestegen, gedaald, of op dezelfde plek bent blijven staan. Ook zien we op deze manier snel of er nieuwe deelnemers zijn aangehaakt.

De winnaarsronde is voor de derde keer op rij een prooi geworden voor Frans van de Linden, die in de finale Sjaak Verhaegh met 4-3 wist te verslaan. Een echte hattrick dus! Beide hebben ze hun 180-ers ook wat aangevuld. Frans heeft er nu negen, gevolgd door Sjaak met 8. De hoogste finish is deze keer gegooid door Joey van den Brink: 158. De bull werd vrij snel al door Anita Boomgaard gegooid, tijdens een mooie 128 finish!

De verliezersronde is gewonnen door Eddy van Haaren. Hij wist in de finale Patrick Kuivenhoven met 3-2 te verslaan. De beste dame is ook weer van stokje veranderd. Deze keer ging die eer naar Marise Draaijer. We hebben nu drie rankings gehad en drie keer was een andere dame de beste. Dat zien we graag!

Nu gaan we even genieten van de Paasdagen en later in april Koningsdag. en zeggen we:

Tot 28 april!