Eindstand Tapmarin Ranking 2022

De laatste ranking van 2022 was weer een daverend succes met hele leuke en spannende partijen. We telden 26 deelnemers en het was daarmee de één-na-beste opkomst van het jaar. Er waren heel wat verschuivingen nog, alleen de top 10 bleef ongewijzigd qua namen

De winnaar van de december ranking is Sjaak Verhaegh geworden. Hij wist in de finale Marc Nahar met 5-2 te verslaan. De verliezersronde was deze keer een prooi voor Albert Nuesink. Hij wist in de spannende finale Dirk Boomgaard met 4-3 te verslaan. De beste dame is Anouk Kraaijkamp, die bij haar debuut de rest van de dames het nakijken heeft gegeven. De bull-finish werd ook gegooid door Mark Nahar.

De eindoverwinning is voor de tweede keer naar Mark Nahar gegaan. Chapeau!!! Naast de beker voor de eerste prijs krijgt hij ook weer de wisselbeker mee naar huis. Runner up is Jan de Graaf en het brons gaat naar Sjaak Verhaegh.

De hoogste finish (sinds januari niet meer overtroffen) is van Hans Oostendorp: 140. Daarvoor heeft hij een mooie trofee gekregen.
Sjaak Verhaegh heeft de meeste 180-ers gegooid: 11. En ook dat was goed voor een mooie beker!
De beste dame (voor de derde keer op rij) blijft Bea Brummel. Haar positie kwam niet meer in gevaar!

 

We wensen iedereen fijne feestdagen en zien jullie graag weer op 29 januari 2023